Top

XXTRESS heren armband model Mirror

  • XXTRESS heren armband model Mirror
  • XXTRESS heren armband model Mirror
42,50
per stuk


XXTRESS heren armband model  Mirror                                                     Handmade in Holland

XXTRESS armbanden zijn helemaal HOT!
Model Mirror wordt speciaal voor jou op maat gemaakt in de kleur zwart. De topping is uitgevoerd in edel staal (rvs) in zilverkleur.

Het paracord waar jouw XXTRESS van gemaakt wordt is oersterk, hypoallergeen en bestand tegen zon en zee. Draag hem dus zoveel je wilt, altijd en overal.

De sluiting is gemaakt van staal met een aluminium laag (ook wel alloy genoemd) en draagt met trots het XXTRESS logo. Deze kun je naar eigen behoefte verstellen voor het beste draagcomfort.

Wegens het grote succes van de XXTRESS armbanden kan de levertijd oplopen tot maximaal 5 werkdagen. Het atelier kan namelijk maar een X aantal bestellingen per dag verwerken.

Bepaal je maat als volgt: 
​Meet je pols op zoals op onderstaande afbeelding. Leg hiervoor een meetlint strak om het gewricht van je pols, houdt dus geen ruimte over! Wij maken hem namelijk net dat beetje langer zodat de armband voor jou comfortabel te dragen is.
De kans dat je je pols meet op een hele maat in centimeters is zeer klein. Indien je een meting doet van tussen de 18,0 cm en 18,5 cm, kies dan voor de maat 18 cm. Indien je meet tussen de 18,5 cm en 19 cm dan kies je voor 19 cm.
 
 
Dat is jouw XXTRESS! Bestel nu!

         
Armbanden die speciaal voor jou op maat gemaakt zijn, kun je niet retour sturen. Meet je polsmaat dus nauwkeurig op.
 
                                  
 
                                  

Stuur naar een vriend(in)
@
@
Generating captcha code