Top

Vriendschapsarmbandje model Vriend

50% Korting
 • Vriendschapsarmbandje model Vriend
 • Vriendschapsarmbandje model Vriend
 • Vriendschapsarmbandje model Vriend
 • Vriendschapsarmbandje model Vriend
€ 4,95
2,48
per stuk
Deze variant (maat/kleur) is momenteel uitverkocht


Vriendschapsarmbandje model Vriend


FREE SPIRIT is een trendy sieraden collectie met een vriendelijk prijskaartje. Het is een prachtige verzameling items gemaakt van een verscheidenheid van natuurlijke materialen, verzameld op de prachtige eilanden van de Filipijnen.

Speerpunt voor de collectie van FREE SPIRIT is het feit dat het gebruikte materiaal 100% diervriendelijk is. De sieraden bevatten dan ook geen schelp, bot, leder enz. , materialen die van dieren afkomstig zijn.

Op dit moment wordt de maatschappij een veel meer zorgzame plek waar meer en meer behoefte is aan eerlijke materialen en aan bescherming van dieren in het bijzonder. FREE SPIRIT voldoet aan de hogere verwachtingen van de moderne mens.


Vriendschapsarmbandje model Vriend is uitgevoerd in vele kleuren welke in elkaar gevlochten zijn. Dit vriendschapsarmbandje is smaller dan model Vriendschap. Aan beide uiteinden is er een knoopje gelegd. waarvan aan 1 kant met een lusje. De losse uiteinden haal je simpelweg door het lusje en daar leg je een knoopje in om het bandje te sluiten.

De breedte van dit bandje is ongeveer 5 mm. De maximale draaglengte is 23 cm. Het armbandje is dus niet te verlengen maar wel in te korten door aan het uiteinde waar de knoopjes zitten nog een extra knoopje te leggen in de lengte die voor jou geschikt is. Eventueel kun je de te lange uiteinden afknippen.

Trend is om deze armbandjes in verschillende vormen en kleuren bij elkaar te dragen. Het staat ook erg mooi om ze te combineren met surfer armbanden of armbanden van kurk en natuurlijk de natuurstenen en houten heren armbanden. Je ziet, je kunt er vele kanten mee op. Wat is jouw stijl?

Je kunt jouw favoriete kleur bestellen door naar het cijfer in de afbeeldingen te kijken.
Gebruik het dropdown menu om jouw cijfer/kleur te bestellen.
Aan deze armband kun je een Personal van jouw keuze hangen van het merk BBBRASIL. Natuurlijk zijn ze allemaal (behalve de Maria amuletjes) voorzien van een BBBRASIL amuletje.

Deze Personals hebben allemaal een specifieke religieuze betekenis of zijn een symbool van beschermende aard.


Kies uit de volgende BBBRASIL Personals (v.l.n.r.);

 1. Hamsa groot
 2. Medaillon Bennedict
 3. Kruisje in oud zilverkleur
 4. Ganesha munt
 5. Olifant groot
 6. Peace symbool
 7. Hamsa klein
 8. Evil Eye
 9. Ganesha kleur klein
 10. Vredesduif
 11. Olifant klein
 12. Willekeurig Maria amuletje (zonder karabijn slotje)

 Welke past het beste bij jou?

Bekijk ze allemaal en lees meer over de betekenis.


Stuur naar een vriend(in)
@
@
Generating captcha code