Top

Vriendschapsarmbandje model Sunny8

 • Vriendschapsarmbandje model Sunny8
7,95
per stuk
Deze variant (maat/kleur) is momenteel uitverkocht


Vriendschapsarmbandje model Sunny8


FREE SPIRIT is een trendy sieraden collectie met een vriendelijk prijskaartje. Het is een prachtige verzameling items gemaakt van een verscheidenheid van natuurlijke materialen, verzameld op de prachtige eilanden van de Filipijnen.

Speerpunt voor de collectie van FREE SPIRIT is het feit dat het gebruikte materiaal 100% diervriendelijk is. De sieraden bevatten dan ook geen schelp, bot, leder enz. , materialen die van dieren afkomstig zijn.

Op dit moment wordt de maatschappij een veel meer zorgzame plek waar meer en meer behoefte is aan eerlijke materialen en aan bescherming van dieren in het bijzonder. FREE SPIRIT voldoet aan de hogere verwachtingen van de moderne mens.


Sunny1 is uitgevoerd in een mix van frisse en warme tinten. Dit vriendschapsarmbandje is dikker en steviger dan de andere vriendschaps-armbandjes. Het bredere middelste gedeelte is in een grafisch patroon gehaakt en de uiteinden zijn gevlochten.
Het bandje sluit eenvoudig door er een knoopje in te leggen.

Het middelste bredere gedeelte is +/- 1,3 cm breed en 14 cm lang. Dit model past iedereen en is dus geschikt voor smalle, normale en brede polsen. Het armbandje is dus niet te verlengen maar wel in te korten door aan het uiteinde waar de knoopjes zitten nog een extra knoopje te leggen in de lengte die voor jou geschikt is. Eventueel kun je de te lange uiteinden afknippen.

Trend is om deze armbandjes in verschillende vormen en kleuren bij elkaar te dragen. Het staat ook erg mooi om ze te combineren met surfer armbanden of armbanden van kurk en natuurlijk de natuurstenen en houten heren armbanden. Je ziet, je kunt er vele kanten mee op. Wat is jouw stijl?
Aan deze armband kun je een Personal van jouw keuze hangen van het merk BBBRASIL. Natuurlijk zijn ze allemaal (behalve de Maria amuletjes) voorzien van een BBBRASIL amuletje.

Deze Personals hebben allemaal een specifieke religieuze betekenis of zijn een symbool van beschermende aard.


Kies uit de volgende BBBRASIL Personals (v.l.n.r.);

 1. Hamsa groot
 2. Medaillon Bennedict
 3. Kruisje in oud zilverkleur
 4. Ganesha munt
 5. Olifant groot
 6. Peace symbool
 7. Hamsa klein
 8. Evil Eye
 9. Ganesha kleur klein
 10. Vredesduif
 11. Olifant klein
 12. Willekeurig Maria amuletje (zonder karabijn slotje)

 Welke past het beste bij jou?

Bekijk ze allemaal en lees meer over de betekenis.


Stuur naar een vriend(in)
@
@
Generating captcha code