Top

Terra Genova heren armband model Realta Onyx

  • Terra Genova heren armband model Realta Onyx
  • Terra Genova heren armband model Realta Onyx
79,95
per stuk
Verwachte levertijd: 2-3 werkdagen


Terra Genova heren armband model Realta Onyx 

Terra Genova gebruikt voor hun sieraden enkel de beste materialen. Naast de bijzondere leren armbanden, hebben zij nu ook een collectie met armbanden die gemaakt zijn van natuursteen en gedecoreerd zijn met echt zilveren 925(Sterling Silver) elementen. De armbanden worden in Nederland met de hand gemaakt.Model Realta Onyx bestaat uit 8 mm Matt Onyx beads, een 8 mm sterling silver sierbead en een echt zilveren element met het Terra Genova logo. 

Dit model kan Terra Genova ook voor je maken met andere natuurstenen beads. Bekijk de hele beads collectie van Terra Genova.

Omdat de armband speciaal voor jou met de hand wordt gemaakt, kun je de maat perfect afstemmen op jouw wensen. In het dropdown menu bij de bestelknop kun je jouw polsmaat strak gemeten opgeven tot 1 cijfer achter de komma (bv: 19,2 cm).
De kleinste polsmaat die je kunt doorgeven is 15 cm en de grootste polsmaat die je kunt doorgeven is 22 cm.
Terra Genova armbanden voor andere polsmaten kunnen we helaas niet leveren.


Bepaal je maat als volgt:
Meet je pols op zoals op onderstaande afbeelding. Leg hiervoor een meetlint strak om het gewricht van je pols, houdt dus geen ruimte over! Dat is je POLSmaat. Let op! Alleen de polsmaten van 18 cm tot 20 cm strak gemeten mogen eventueel geruild of geretourneerd worden. Alle andere maten NIET!
Meet je pols dus nauwkeurig op.

De verwachte levertijd is 3-4 werkdagen.


Je ontvangt je Terra Genova in een stoere jute cadeau-buidel die je ook kunt gebruiken als stof/bewaarzak. 

Stuur naar een vriend(in)
@
@
Generating captcha code