Top

Terra Genova heren armband model Masa Black

  • Terra Genova heren armband model Masa Black
44,95
per stuk
Verwachte levertijd: 2-3 werkdagen


Terra Genova heren armband model Masa Black 

Terra Genova gebruikt voor hun sieraden enkel de beste materialen uit Italië. De armbanden worden in Nederland met de hand gemaakt.
Ambacht is de passie van Terra Genova en dat zie je.Model Masa Black bestaat uit een lange reep zwart leer van 0,5 cm breed met een grillig stoer verzilverd element. De kwaliteit van het leer (Toscaans premium volnerf leer) is uitstekend.
Deze armband wikkel je twee keer om je pols.
Zowel het magneetslot als het sier-element zijn zwaar verzilverd.

Dit model van Terra Genova is verkrijgbaar in zwart en bruin.

Naarmate de tijd vordert zul je merken dat de armband steeds meer een vintage uitstraling krijgt. Dat maakt de armband zo mogelijk nóg mooier. De snelheid waarmee dat gaat, hangt af van de frequentie en de manier van dragen.

Leer kan van nature vocht goed verdragen maar vooral voor de verzilverde delen is het zeer raadzaam om contact met water te vermijden. Draag de band zeker niet met baden of zwemmen. Zo wordt de levensduur aanmerkelijk verlengd.

Omdat de band speciaal voor jou met de hand wordt gemaakt, kun je de maat perfect afstemmen op jouw wensen. In het dropdown menu bij de bestelknop geef je jouw polsmaat strak gemeten in 1 cijfer achter de komma op. (bv: 19,2 cm)
De kleinste polsmaat die je kunt doorgeven is 16 cm en de grootste polsmaat die je kunt doorgeven is 21 cm.
Terra Genova armbanden voor andere polsmaten kunnen we helaas niet leveren.

Bepaal je maat als volgt:
Meet je pols op zoals op onderstaande afbeelding. Leg hiervoor een meetlint strak om het gewricht van je pols, houdt dus geen ruimte over! Dat is je POLSmaat. 
Let op! Alleen de polsmaten van 18 cm tot 20 cm strak gemeten mogen eventueel geruild of geretourneerd worden. Alle andere maten NIET!
Meet je pols dus nauwkeurig op.

De verwachte levertijd is 2-3 werkdagen.

Je ontvangt je Terra Genova in een stoere jute cadeau-buidel die je ook kunt gebruiken als stof/bewaarzak. 

Stuur naar een vriend(in)
@
@
Generating captcha code