Top

Terra Genova armband model Domenico Black

25% Korting
  • Terra Genova armband model Domenico Black
  • Terra Genova armband model Domenico Black
€ 59,95
44,96
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


Terra Genova armband model Domenico Black 

Terra Genova gebruikt voor hun sieraden enkel de beste materialen uit Italië. De armbanden worden in Nederland met de hand gemaakt.
Ambacht is de passie van Terra Genova en dat zie je.Model Dominico Black bestaat uit een reep zwart Toscaans premium volnerf leer en is 1 cm breed.
Zowel het magneetslot als de tien sier-elementen zijn zwaar verzilverd. De armband die je ontvangt heeft geen logo op de sluiting.

Naarmate de tijd vordert zul je merken dat de armband steeds meer een vintage uitstraling krijgt. Dat maakt de armband zo mogelijk nóg mooier. De snelheid waarmee dat gaat, hangt af van de frequentie en de manier van dragen.

Leer kan van nature vocht goed verdragen maar vooral voor de verzilverde delen is het zeer raadzaam om contact met water te vermijden. Draag de band zeker niet met baden of zwemmen. Zo wordt de levensduur aanmerkelijk verlengd.

LET OP! Je kunt hier niet de maat bestellen die je normaal gesproken zou bestellen. Je moet even de tijd nemen om je pols strak op te meten met een meetlint. Die maat bestel je hier.

Maat 18,5 en 21 cm strak opgemeten met een meetlint hebben we op voorraad. Daarom worden die maten supersnel geleverd. Andere maten zijn niet meer te bestellen.

Je ontvangt je Terra Genova in een stoere jute cadeau-buidel die je ook kunt gebruiken als stof/bewaarzak. 

Stuur naar een vriend(in)
@
@
Generating captcha code