Top

Terra Genova dames armband model Francis Brown

  • Terra Genova dames armband model Francis Brown
59,95
per stuk
Verwachte levertijd: 2-3 werkdagen


Terra Genova dames armband model Francis Brown 

Terra Genova gebruikt voor hun sieraden enkel de beste materialen uit Italië. De armbanden worden in Nederland met de hand gemaakt.
Ambacht is de passie van Terra Genova en dat zie je.Model Francesca Brown bestaat uit een reep donkerbruin Toscaans premium volnerf leer en is 1 cm breed.
Zowel het magneetslot als de tien sier-elementen zijn zwaar verzilverd. Het slot is tevens voorzien van het TG logo.

Dit model kan Terra Genova ook voor je maken in de kleur zwart.

Naarmate de tijd vordert zul je merken dat de armband steeds meer een vintage uitstraling krijgt. Dat maakt de armband zo mogelijk nóg mooier. De snelheid waarmee dat gaat, hangt af van de frequentie en de manier van dragen.

Leer kan van nature vocht goed verdragen maar vooral voor de verzilverde delen is het zeer raadzaam om contact met water te vermijden. Draag de band zeker niet met baden of zwemmen. Zo wordt de levensduur aanmerkelijk verlengd.

Omdat de band speciaal voor jou met de hand wordt gemaakt, kun je de maat perfect afstemmen op jouw wensen. In het dropdown menu bij de bestelknop kun je jouw polsmaat strak gemeten opgeven tot 1 cijfer achter de komma (bv: 16,6 cm).
De kleinste polsmaat die je kunt doorgeven is 15 cm en de grootste polsmaat die je kunt doorgeven is 21 cm.
Terra Genova armbanden voor andere polsmaten kunnen we helaas niet leveren.


Bepaal je maat als volgt:
Meet je pols op zoals op onderstaande afbeelding. Leg hiervoor een meetlint strak om het gewricht van je pols, houdt dus geen ruimte over! Dat is je POLSmaat. De verwachte levertijd is 2-3 werkdagen.

Je ontvangt je Terra Genova in een stoere jute cadeau-buidel die je ook kunt gebruiken als stof/bewaarzak. 

Stuur naar een vriend(in)
@
@
Type de code over