Top

Lucléon jongens armband Lars

50% Korting
  • Lucléon jongens armband Lars
€ 20,95
10,48
per 3 stuks
Verwachte levertijd: 2 werkdagen


Lucléon jongens armband Lars
Deze stoere armband van Lucléon bestaat uit 3 verschillende armbanden.

De armbanden zijn uitgevoerd in twee verschillende materialen. De armbanden met de battle print is gemaakt van rubberen kralen met een diameter van 6 á 7 mm. Tevens is één van deze armbanden voorzien van een Lucléon labeltje, uitgevoerd in oud zilverkleur.

De derde armband is gemaakt van beige geknoopt katoenen koord met een breedte van 7 mm. Dit bandje sluit met een bruin houten kraal die door het lusje gehaald wordt..

Het grote voordeel van model Lars is wel dat je de armbanden ook los van elkaar kunt dragen wat een schat aan mogelijkheden biedt.

De battle armbanden zijn elastisch en geschikt voor polsen tot 19 cm (strak gemeten). Polsmaat 19 cm strak gemeten is de meest voorkomende maat bij mannen. Het geknoopte katoenen bandje is 20½ cm lang.

Om dit model te personaliseren kun je er 1 of meerdere Personals aanklikken. Zo laat je zien wie je bent en waar jij voor staat. Personals zijn helemaal HOT.

Je ontvangt je Lucléon in een stoer linnen buideltje met een Lucléon label eraan.
Cadeauverpakking Lucléon
Als je een Lucléon artikel bij ons bestelt, krijg je er een verrassend Lucléon cadeautje bij. Helemaal GRATIS!Stuur naar een vriend(in)
@
@
Generating captcha code