Top

Levertijd

Levertijd

De levertijd van je bestelling is 24-48 uur (1-2 werkdagen) voor brievenbuspost.
Voor pakketjes is dat hetzelfde.
Bijna alle bestellingen die vóór 16.00 uur geplaatst zijn op werkdagen van maandag t/m vrijdag, worden dezelfde dag nog verzonden. 
Op vertragingen die oplopen bij PostNL met bijvoorbeeld feestdagen of door bezorging op een verkeerd adres, hebben wij geen enkele invloed.

Let op! PostNL bezorgt sinds 1 januari 2014 niet meer op maandag.

Bezorging voor Kerstmis
Bestellingen geplaatst voor woensdag 23 december 15.00 uur, worden hoogstwaarschijnlijk nog voor Kerstmis bezorgd. Op 25 en 26 december bezorgt PostNL geen post. 

Wij garanderen dat we die bestellingen correct en op tijd bij PostNL aanleveren voor bezorging op donderdag 24 december. Op werkzaamheden van PostNL hebben we echter geen invloed. Wanneer je een sieraad cadeau wilt geven met Kerstmis, adviseren we je dan ook om je bestelling op 22 dec. of eerder te plaatsen. Daarmee houd je rekening met enige vertraging die postNL op kan lopen met de bezorging i.v.m. de Kerstdrukte.

Bezorging rond Nieuwjaar
Bestellingen geplaatst voor 30 december 15.00 uur, worden hoogstwaarschijnlijk nog voor Nieuwjaar bezorgd. Op 1 januari bezorgt PostNL geen post. Wij garanderen dat we die bestellingen correct en op tijd bij PostNL aanleveren voor bezorging op donderdag 31 december. Op werkzaamheden van PostNL hebben we echter geen invloed.