Top

Kinder mouwophouders Kids Cats

  • Kinder mouwophouders Kids Cats
11,95
per paar
Deze variant (maat/kleur) is momenteel uitverkocht


Kinder mouwophouders Kids Cats

Deze elastische kinder mouwophouders zijn uniek in zijn soort.
Je kunt ze alleen bij ons bestellen.

Ze bestaan uit 25 mm stevig elastiek en een hippe nikkel gesp die je aan de bovenkant van je arm kunt dragen voor de trendy look en aan de onderkant van je arm als je meer van de leuke print wilt zien. Natuurlijk staan deze ook supercool over je opgerolde manchet.

Je kunt de kinder mouwophouders omdoen door ze simpelweg aan je arm omhoog te trekken of je opent de buckle als je dat makkelijker vindt.

Dit model is te bestellen in verschillende maten met een maximum lengte van 22 cm. Zo kun je ze aanschaffen voor smalle kinder-armpjes tot een maat voor wat flinkere tiener armen. Omdat er ook nog flinke rek in het gebruikte elastiek zit, kies je dus eenvoudig de maat die perfect bij jou past.

Meet met een meetlint de omtrek van je arm (de arm van je kind) op de plaats waar je de mouwophouders gaat dragen. Dat is doorgaans de bovenarm. Het meetlint moet passend om je arm zitten bij het meten omdat er ook nog rek in het elastiek zit. Het aantal centimeters vul je in bij het menu wat zich bij de bestelknop bevindt.

Let op! Mocht je de bestelde maat toch te ruim vinden dan kun je ze eenvoudig zelf inkorten. Het recht van retourneren vervalt daarmee.
Stuur naar een vriend(in)
@
@
Generating captcha code