Top

Heren personal model Kwan Yin

  • Heren personal model Kwan Yin
3,95
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


Heren Personal model Kwan Yin

Kwan Yin is de godin van troost en genade.

Kwan Yin wordt vooral opgeroepen in gebeden ten tijde van gevaar, want volgens het verhaal redt Guanyin (Kwan Yin) mensen die in gevaar zijn. De godin was eigenlijk een god toen hij net in China populariteit kreeg, maar toen er beelden van hem werden gemaakt en steeds een vrouwelijker uiterlijk kreeg, werd de god een godin.

De Kwan Yin Personal is in het bijzonder geschikt voor personen die uit balans zijn na een verdrietige en/of traumatische gebeurtenis. Deze Personal zal je ook aanspreken als je een algeheel gevoel van onveiligheid ervaart.

Een symbool is een teken waarbij geen natuurlijke relatie bestaat tussen de representatie van het teken en de betekenis die het wordt toegekend.

Een symbool is dus een betekenis drager. Het heeft enerzijds een vorm of representatie, en anderzijds een betekenis. 

Het woord ‘symbool’ heeft zijn oorsprong in het Griekse zelfstandige naamwoord ‘symbolon’ of ‘sumbolon’, dat teken, kenteken of herkenningsteken betekent, en het werkwoord ‘symballoo’, dat ontmoeten, bijeenbrengen of vergelijken betekent. (Bron: Wikipedia)

De Kwan Yin  Personal is van Tibetaans zilver met een edel metaal (rvs) karabijn slotje.

Tibetaanse zilver wordt voornamelijk gebruikt in sieraden onderdelen, en is vergelijkbaar met tin - een koperlegering van koper, en soms tin of nikkel, met een klein percentage van puur zilver. 


Haak je Personal(s) aan je ketting, je armband, je tas of je sleutelbos. Succes gegarandeerd!

Maten en gewicht van heren Personal Kwan Yin
Lengte: 2,5 cm
Breedte: 1,4 cm
Totale lengte incl. slotje: 4 cm
Gewicht: 3 gram
Stuur naar een vriend(in)
@
@
Type de code over