Top

Heren personal model Buddha Peace

  • Heren personal model Buddha Peace
3,95
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


Heren personal model Buddha Peace

Deze Buddha personal is uitgevoerd in old style edel staal (rvs) en heeft de oud zilver look, net als het karabijn slotje wat eraan zit.

Aan de voorzijde van de bedel staat een afbeelding van een Chinees Buddhahoofd omringt met grote en kleinere cirkels.  Aan de achterzijde staat de tekst "Peace" en zijn "flower power" afbeeldingen afgebeeld.

Een Buddha is iemand die complete en volledige verlichting gerealiseerd heeft. Buddha verwijst niet naar een persoon, maar naar de hoogste bewustzijnstoestand.
 
De betiteling Buddha verwijst naar een niveau van bewustzijn, maar is beslist geen titel. Met de naam Buddha wordt vaak de stichter van het buddhisme aangeduid: Gautama Buddha. Het woord Buddha in de taal Pali omvat de begrippen 'de ontwaakte', 'de verlichte' en 'degene met een allesomvattend inzicht'.                                                    Bron: wikipedia
 
 
Boeddhisme
Het boeddhisme heeft een vreedzame invloed op de maatschappij. In boeddhistische culturen zijn deugden als het streven naar vriendelijkheid, compassie, harmonie, kalmte en acceptatie duidelijk aanwezig. Ook vreugde en uitbundigheid worden in buddhistische landen geaccepteerd.

Haak je Personal(s) aan je ketting, je armband, je tas of je sleutelbos. Succes gegarandeerd!

Maten en gewicht van BBBRASIL heren Personal Buddha Peace
Lengte: 2,0 cm
Breedte: 2,0 cm
Totale lengte incl. slotje: 4,2 cm
Gewicht: 9 gram
Stuur naar een vriend(in)
@
@

Aanverwante artikelen