Top

Heren hanger model Spider

50% Korting
  • Heren hanger model Spider
€ 20,95
10,48
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


Heren hanger model Spider

Ben je op zoek naar een bijzonder symbool? Dan is dit wat je zoekt. 

De spin staat binnen veel culturen symbool voor verraad en dood. In het oude Afrika werd hij gezien als een bedrieger en in oude godin culturen als een wezen dat het lot manipuleert. Volgens de oude Griekse mythologie werd de godin Arachne door haar jaloerse rivale Athene
veranderd in een spin. In christelijke culturen stond de spin symbool voor zowel een kwade macht
– omdat het bloed uit zijn slachtoffers zuigt – als voor geluk, vanwege het kruis op de rug bij sommige soorten. De Chinezen verwelkomen de spin als een wezen dat aan zijn draad neerdaalt om blijdschap uit de hemel te brengen.

Deze mooie hanger is uitgevoerd in RVS (roestvrij staal, stainless steel, edel staal) wat gegarandeerd mooi blijft. Het gedeelte buiten de spin is uitgevoerd in mat geborsteld edel staal en de spin zelf in hoogglans rvs.
Een leuk detail is het feit dat de spin uit de rvs plaat gesneden is waardoor hij loskomt uit de plaat. Dat geeft een bijzonder en speels effect.

De hoogte bedraagt 3,6 cm en de breedte 2,7 cm.
Er zit een groot oog aan waar de meeste kettingen wel doorheen gaan.

Wanneer je bij ons een leren ketting bij deze hanger bestelt, maken wij de hanger er meteen aan. Zo weet je zeker dat het past.

De leren kettingen kunnen we maken in 2, 3 of 4 mm dikte.
Wij adviseren bij deze hanger de 3 of de 4 mm. De 2 mm ketting zal wat iel ogen. De standaard lengte voor een heren ketting bedraagt 50 cm.

De leren kettingen maken op de door jou gewenste lengte.

Je kunt uiteraard ook voor een metalen ketting kiezen.

Stuur naar een vriend(in)
@
@
Generating captcha code