Top

Heren hanger model Marilleva3631

50% Korting
  • Heren hanger model Marilleva3631
€ 21,95
10,98
Deze variant (maat/kleur) is momenteel uitverkocht


Italiaans design
De serie Marilleva komt rechtstreeks uit Italië voor de liefhebbers van stijl en klasse. De heren hanger is voorzien van een PVD-coating en je ontvangt hem inclusief de RVS heren ketting, die voorzien is van een karabijnsluiting. Dit leuke model in zwart RVS heeft de vorm van een razerblade en heeft de afbeelding van Yin Yang. Yin en yang (☯) zijn Chinese begrippen. Het zijn de twee tegengestelde en complementaire (elkaar aanvullende) waarden waarmee het universum zich toont.


Wat houdt "PVD-coating" in?
Het is een verfijnde procedure, uitgevoerd in een proces waarin een vacuüm wordt gerealiseerd. De heren hanger, of een deel daarvan, wordt bestookt met miniem kleine deeltjes, die een beschermde laag vormen. De 1 tot 3 micrometer dunne lagen die zo ontstaan zijn bijzonder hard.
 
De gunstige eigenschappen van PVD:
- microscopische laag, die bijzonder hard is;
- grote diversiteit aan kleuren mogelijk;
- ecologissche arbeidsproces;
- resistent tegen aantasting van metalen door oxydatie, roest of verwerving;
- hypo-allergeen.

Lengte en gewicht van model Marilleva 3631
Lengte: 3,15 cm
Breedte: 1,65 cm
Dikte: 1,5 mm
Lengte ketting: 54 cm
Gewicht: 14 gram incl. kussentje

Wanneer je deze heren hanger inclusief  heren ketting cadeau wilt geven, kun je hem bestellen als cadeau-set. Je krijgt daarvoor; een luxe wit 4you® argento cadeau/bewaardoosje, een 4you® argento cadeauzakje en garantiekaartje. Als cadeau-set past het helaas niet door de brievenbus. Je moet bij deze optie rekening houden met een levertijd van 3-5 werkdagen. Kijk onder extra optie.

Stuur naar een vriend(in)
@
@
Type de code over