Top

De webwinkel is momenteel niet bereikbaar

Heren hanger model Lock

  • Heren hanger model Lock
20,95
per set
Deze variant (maat/kleur) is momenteel uitverkocht


Heren hanger model Lock

Ben je op zoek naar een symbool met dubbele betekenis? Dan is dit wat je zoekt. 

De eerste betekenis heeft met de liefde te maken. Stelletjes hangen een slotje met hun naam of voorletters aan het hekwerk van een ijzeren brug. De sleutel van het slotje wordt in het water gegooid, als een symbolische bezegeling van eeuwige liefde. De zegel kan alleen verbroken worden als het slot wordt open gemaakt met dat in de rivier geworpen sleuteltje.
De tweede betekenis heeft met macht te maken. De drager van het slot zou de macht hebben om iets te openen en/of te sluiten.

Deze mooie hanger is uitgevoerd in RVS (roestvrij staal, stainless steel, edel staal) wat gegarandeerd mooi blijft. Het sleuteltje is uitgevoerd in mat geborsteld edel staal en het slot in hoogglans rvs.

Deze tweedelige set kun je los van elkaar dragen.
Een romantisch idee is het om je geliefde het sleuteltje te laten dragen als "key to my heart". Als je deze hanger op deze manier aan wilt wenden, kun je er voor je partner ook een ketting bij bestellen. (voor dames is de standaard 45 cm en voor heren is dat 50 cm)

Samen gedragen vertegenwoordigt het de betekenis van macht.

De hoogte van de sleutel bedraagt 3,7 cm en de breedte 1,2 cm. De hoogte van het slot bedraagt 3,1 cm en de breedte 1,5 cm.
Er zit een groot oog aan waar de meeste kettingen wel doorheen gaan.

Wanneer je bij ons een leren ketting bij deze hanger bestelt, maken wij de hanger er meteen aan. Zo weet je zeker dat het past.

De leren kettingen kunnen we maken in 2, 3 of 4 mm dikte.
Wij adviseren bij deze hanger de 3 of de 4 mm. De 2 mm ketting zal wat iel ogen. De standaard lengte voor een heren ketting bedraagt 50 cm.

De leren kettingen maken op de door jou gewenste lengte.

Je kunt uiteraard ook voor een metalen ketting kiezen.

Stuur naar een vriend(in)
@
@
Generating captcha code