Top

Heren hanger model Guevara

50% Korting
  • Heren hanger model Guevara
€ 20,95
10,48
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


Heren hanger model Guevara

Ben je op zoek naar een stoere herenhanger? Dan is dit wat je zoekt. 

Ernesto Guevara, beter bekend onder de naam Che Guevara, was een Argentijns revolutionair en Cubaans guerrillaleider. De bijnaam Che kreeg hij gedurende zijn verblijf in Guatemala. In Latijns-Amerika wordt de kreet “Che” gebruikt om iemands aandacht te trekken; het kan vrij vertaald worden als vriend of maat. “Che” wordt ook gebruikt als bijnaam voor iemand uit Argentinië. Che Guevara was een lid van Fidel Castro's revolutionaire Beweging van de 26ste juli, die in 1959 via een revolutie in Cuba aan de macht kwam. Na verscheidene posten in de nieuwe Cubaanse regering te hebben bekleed, verliet Guevara Cuba in 1966 om de revolutie in andere landen te verspreiden, eerst in de Democratische Republiek Congo en later in Bolivia. Op 8 oktober 1967 werd Guevara opgepakt tijdens een door de CIA georganiseerde militaire operatie van het Boliviaanse leger. Hoewel de CIA hem voor ondervraging in leven wilde houden, werd Guevara de dag na zijn gevangenname geëxecuteerd. In juli 1997 zijn de overblijfselen van Guevara en zes van zijn kameraden naar Cuba overgebracht en in oktober 1997 met militaire eer bijgezet in een mausoleum in Santa Clara.(Bron: Wikipedia)


Deze mooie hanger is uitgevoerd in Black RVS (roestvrij staal, stainless steel, edel staal) wat gegarandeerd mooi blijft.

De hoogte bedraagt 4,5 cm en de breedte 2,6 cm.
Er zit een groot oog aan waar de meeste kettingen wel doorheen gaan. Dit type hanger wordt zowel aan korte 50 cm kettingen gedragen als aan de langere 75 cm ketting. Het is maar net wat je mooi vindt.

Wanneer je bij ons een leren ketting bij deze hanger bestelt, maken wij de hanger er meteen aan. Zo weet je zeker dat het past.

De leren kettingen kunnen we maken in 2, 3 of 4 mm dikte.
Wij adviseren bij deze hanger de 3 of de 4 mm. De 2 mm ketting zal wat iel ogen. De standaard lengte voor een heren ketting bedraagt 50 cm.

De leren kettingen maken op de door jou gewenste lengte.

Je kunt uiteraard ook voor een metalen ketting kiezen.

Stuur naar een vriend(in)
@
@
Generating captcha code