Top

Heren armband model Mirtillo432

50% Korting
  • Heren armband model Mirtillo432
€ 26,95
13,48
Verwachte levertijd: 2 werkdagen


Heren armband model Mirtillo 432

Een Mirtillo heren armband heeft een sjiek Italiaans design. Deze sjieke heren armbanden hebben allemaal een zwart rubberen band en RVS ornamenten.
 Het ornament heeft een PVD-coating. Door het rubber is de band zeer soepel en licht in gewicht wat het draagcomfort ten goede komt. Deze uitvoering heeft een gladde hoogglans edel stalen (rvs) plaat. De rubberen band is versierd met wit (zilverkleur) RVS en rubberen ringetjes. Kies je voor een Mirtillo heren armband, dan kies je voor Italian style.

Wat houdt "PVD-coating" in?
Het is een verfijnde procedure, uitgevoerd in een proces waarin een vacuüm wordt gerealiseerd. De heren armband, of een deel daarvan, wordt bestookt met miniem kleine deeltjes, die een beschermde laag vormen. De 1 tot 3 micrometer dunne lagen die zo ontstaan zijn bijzonder hard.
 
De gunstige eigenschappen van PVD:
- microscopische laag, die bijzonder hard is;
- grote diversiteit aan kleuren mogelijk;
- ecologissche arbeidsproces;
- resistent tegen aantasting van metalen door oxydatie, roest of verwerving;
- hypo-allergeen.

Lengte en gewicht van model Mirtillo 432
Lengte: draaglengte 21,5 cm totale lengte 22 cm
Breedte: 6,5 mm bij het ornament
Dikte: 4 mm
Gewicht: 20 gram 

Wanneer je deze heren armband cadeau wilt geven, kun je hem bestellen als cadeau-set. Je krijgt daarvoor; een luxe wit 4you® argento cadeau/bewaardoosje, een 4you® argento cadeauzakje en garantiekaartje. Als cadeau-set past het helaas niet door de brievenbus. Je moet bij deze optie rekening houden met een levertijd van 3-5 werkdagen. Kijk onder extra optie.

Stuur naar een vriend(in)
@
@
Generating captcha code