Top

Heren armband model Mala Zhi Bodhi

  • Heren armband model Mala Zhi Bodhi
21,95
per stuk
Deze variant (maat/kleur) is momenteel uitverkocht


Heren armband model Mala Zhi Bodhi

De mala met 21 kralen wordt gebruikt voor het opzeggen of zingen van mantra's. Het is belangrijk dat je gedachten zuiver zijn tijdens het opzeggen of zingen van de mantra.

Mantra is een praktisch gebruik van spirituele krachten die je vooruit helpen. Het effect van de mantra wordt bereikt door herhaling van dezelfde mantra. Dit wordt dieper en intenser naarmate je langer voordraagt/zingt. De klank die wordt voortgebracht tijdens het opzeggen/zingen is van wezenlijk belang. Deze klank produceert en creëert een unieke spirituele indruk in jouw als je op deze wijze mediteert.

Er wordt beweert dat een mantra als een mens is. Je dient verschillende stadia te doorlopen voordat het werkelijke effect bereikt wordt, namelijk de zuivering van mentale indrukken.

Er zijn verscheidene mantra's die hun potentiële kracht in zichzelf bewaren. Deze mantra's mogen alleen overgedragen worden van Meester op een ingewijde. Dit zijn de zogenoemde "Siddha Mantra's".

Het is aan te bevelen om een mala in een mala buideltje te bewaren om zo de mala energie te beschermen tegen storende invloeden.

Deze schitterende gebeds armband heeft 21 kralen van hout en 1 sierkraal van steen.

De houten beads zijn warm bruin van kleur. De sierkraal is bruin gekleurd met lichtbruine patronen. De sierkralen zijn bij elke armband weer iets anders van kleur en kunnen dus enigzins afwijken van de kleur op de afbeelding.


Maten en gewicht van heren armband model Mala Zhi Bodhi
Maat: geschikt voor polsmaat (strak gemeten) van 17- 20 cm
Doorsnede kleine beads: 10 mm
Maat sierkraal: 57 X 13 mm
Gewicht: 35 gram
Aan deze armband kun je een amulet van jouw keuze hangen van het merk BBBRASIL.
Deze amuletjes hebben allemaal een specifieke religieuze betekenis of zijn een symbool van beschermende aard.

Kies uit een medaillon van Bennedict, een kruisje in oud zilverkleur, een Hamsa groot of klein, een Ganesha munt, een peaceteken of een vredesduifje. Wat spreekt jou het meest aan?

Bekijk ze allemaal en lees meer over de betekenis.

      


Non-BBBRASIL
Deze medaillons dragen geen amuletje van BBBRASIL maar hebben verder dezelfde functie.
In deze serie kun je kiezen uit een Buddha, een vredesduif, de Romeinse keizer Nero, een zilverkleurig kruisje en het klavertje vier.

 

 

 

Stuur naar een vriend(in)
@
@
Generating captcha code