Top

Heren Amuletten

Heren-Armband.nl bied je keuze uit schitterende symbolische Ogham of Bind Rune heren amuletten. Elk met zijn eigen unieke betekenis. Er is altijd een heren amulet die bij jou past. Het Ogham amulet gaat uit van je geboortemaand en het Bind Rune amulet gaat uit van levenswaarden.

Ogham is een alfabet dat in de 5e en 6e eeuw gebruikt werd op stenen door Primitief-Ierse. Ogham-stenen zijn vooral te vinden in Ierland, Schotland en het zuiden van Wales. Het is een rechtlijnig schrift dat van oorsprong 20 letters heeft die georganiseerd zijn in vier groepen van vijf letters.  De letters van het ogham-schrift heten naar bomen die steeds met een andere letter beginnen.

Oghams - De Kelten geloofden dat de mens beschermd werd door de magische krachten van bomen . Ogham signs zijn magische tekens die ze ook gebruikten als schrijftaal. Ieder teken staat voor een bepaalde boom , die bij je geboortemaand past . Dat is je levensboom die je zal beschermen.

Een rune stamt uit de tijd van de vikingen, die schreven in runeschrift. Naast het feit dat rune het alfabet was, had elke rune nog een andere betekenis. Het combineren van runes is een zogenaamde bindrune. Het combineert  alle aspecten van de afzonderlijke runes. Een bindrune geeft je kracht en weerspiegelt je goede kanten. De vikingen tekenden een dergelijk symbool op hun voorhoofd voor de strijd of krasten het aan de binnenkant van hun helm.


Heren ketting model VBW
50% Korting

Heren ketting model VBW

€ 14,95 € 7,48
Heren ketting model R925
50% Korting

Heren ketting model R925

€ 14,95 € 7,48