Top

De webwinkel is momenteel niet bereikbaar

BBBRASIL Rozenkrans Little Brown Bead

  • BBBRASIL Rozenkrans Little Brown Bead
11,95
per stuk
Deze variant (maat/kleur) is momenteel uitverkocht


BBBRASIL Rozenkrans Little Brown Bead

Deze verfijnde rozenkrans heeft kleine bruine houten kraaltjes, een zilverkleurig amuletje met een color Maria afbeelding en een edel stalen (rvs) kruisbeeld met een Jezus afbeelding. De rozenkrans is voorzien van een karabijnslotje waar ook het BBBRASIL amuletje aanhangt.

De ketting heeft een totale lengte van 33 cm dubbel gemeten inclusief het kruisje. Het deel van de ketting wat om de hals gaat heeft een lengte van 46,5 cm.
De houten kraaltjes hebben een doorsnede van 4 mm. Het kruisje is 3 cm lang en 2,1 cm breed. De ketting weegt 7 gram.

Dit model is licht in gewicht en draagt daardoor heel prettig om de hals. Daarnaast worden rozenkransen gebruikt als decoratief voorwerp in huis, als armband maar ook om aan de autospiegel te hangen.

Bestel je een BBBRASIL armband of  BBBRASIL ketting, dan krijg je zomaar een leuke BBBRASIL attentie helemaal GRATIS bij je bestelling.Dit handige BBBRASIL sieraden poetsdoekje kun je voor een klein prijsje meteen mee bestellen. Het is gemaakt van katoen en is geïmpregneerd met zilverpoets en een anti-aanslag middel waardoor het zilver of de plating langer beschermd blijft tegen invloeden van buitenaf.

Het doekje heeft een afmeting van 10x7 cm.Stuur naar een vriend(in)
@
@
Generating captcha code