Top

Free Spirit ketting Woody4

25% Korting
  • Free Spirit ketting Woody4
€ 4,95
3,71
per stuk
Deze variant (maat/kleur) is momenteel uitverkocht


Free Spirit ketting Woody4

Deze ketting van zwart wax koord is maximaal verstelbaar in maat. Hij past dus altijd en je kunt hem strak om je hals dragen of nonchalant lang.

De donkerbruin houten ring die eraan hangt heeft gravures met verschillende afbeeldingen waardoor het blanke hout tevoorschijn komt.

Ze zijn ideaal om te combineren met houten armbanden of met stoere leren banden. Verder worden ze ook gedragen in combinatie met surfer armbandjes. 

De houten ring heeft een doorsnede van ongeveer 2 cm.FREE SPIRIT is een trendy sieraden collectie met een vriendelijk prijskaartje. Het is een prachtige verzameling items gemaakt van een verscheidenheid van natuurlijke materialen, verzameld op de prachtige eilanden van de Filipijnen.

Speerpunt voor de collectie van FREE SPIRIT is het feit dat het gebruikte materiaal 100% diervriendelijk is. De sieraden bevatten dan ook geen schelp, bot, leder enz. , materialen die van dieren afkomstig zijn.

Op dit moment wordt de maatschappij een veel meer zorgzame plek waar meer en meer behoefte is aan eerlijke materialen en aan bescherming van dieren in het bijzonder. FREE SPIRIT voldoet aan de hogere verwachtingen van de moderne mens.
 

Stuur naar een vriend(in)
@
@
Generating captcha code